Fore Installatie Adviseurs

Fore Installatie Adviseurs is een ervaren onafhankelijk adviesbureau.

Duurzaam

Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van duurzame projecten beschikken wij over ruime ervaring om voor elk project de juiste oplossing te ontwerpen.

AutodesK Revit

Al ons advies wordt uitgewerkt in Autodesk Revit. Dit biedt ondersteuning voor een multidisciplinair ontwerpproces gebaseerd op samenwerking.

BIM

Alle projecten worden van het begin tot het eind in BIM en met de juiste BIM-gedachten uitgewerkt. Gezamenlijk met de andere ontwerpende partijen worden alle problemen vooraf onderkend en ondervangen.

Advies

Onze adviesdiensten hebben betrekking op de gebouwgebonden installaties en apparatuur op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties.

Over Ons

Fore Installatie Adviseurs is een professioneel adviesbureau en gespecialiseerd in het adviseren van duurzame installatieconcepten.
Ons advies, die we realiseren in samenwerking met de opdrachtgever, heeft betrekking op gebouw gebonden installaties en apparatuur op het gebied van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.
Wij beschikken over de juiste certificaten voor het ontwerpen van duurzame warmtepompinstallaties waarbij gebruik wordt gemaakt van aardwarmte.

Onze Visie

Onze visie is het ontwerpen van klimaat verantwoorde gebouw gebonden installaties welke toekomst gericht en passend zijn voor een ieder. Naast het ontwerpen van klimaat verantwoorde installaties zorgt monitoren en beheer voor het realiseren van comfort met een positieve CO2 reductie.

Fore Installatieadviseur

Nieuwsberichten

Info

KvK: 28114371

BTW: NL8175.54.853.B.01

Fore Installatie Adviseurs maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van coockies. Meer informatie? Klik hier voor onze privacyverklaring.